Hur ofta tar ni backup? Vart lagras denna? Är den krypterad?

Vi tar backup minst var tredje dag beroende av tjänst. I regel tas backup varje dag.

Vi sparar backup de senaste dagliga backuperna, den senaste veckobackupen och 6 måandsbackuper. Det går att återställa data från dessa.

Backupdata lagras i Sverige och Tyskland.

Backupdata är krypterad, med en krypteringsnyckel bara vi känner till.

Backupdata sparas i max 6 månader efter det att ett webbhotellkonto har avslutats.