Syns inte er hemsida på Google?

Hur bra är er hemsida egentligen? Får ni några besökare?

Med SEO Panel kan ni analysera hur bra er hemsida är, hur bra den kommer att positionera sig hos de olika söktjänsterna. Ni får också hjälp med hur ni kan förbättra er hemsida.

SEO Panel är helt GRATIS och ni installerar den enkelt med Installatron som ingår med alla våra webbhotellplaner. Skapa en sub-domän och installera SEO Panel på den. Ni kan övervaka hur många hemsidor ni vill då.