Använder ni Google Analytics på er hemsida?

Om ni inte behöver leva upp till GDPR då är det helt ok att använda Google Analytics, men behöver ni leva upp till GDRP, då riskerar ni att bli anmäld och fälld. Max Schrems organisation None of Your Business har anmält 101 företag för det varav ett flertal svenska. Läs mer om det här.

Riskera inte detta, använd er egen Google Analytics.

Med Matamo Analytics kan ni analysera hur er webbsida används utan att använda Google Analytics. Matamo Analytics är helt GRATIS och ni installerar den enkelt med Installatron som ingår med alla våra webbhotellplaner. Skapa en sub-domän och installera Matamo Analytics på den. Ni kan analysera hur många hemsidor ni vill då.